Webbinar: Introduktion till upplevelsebaserad Förändringledning

Anmälan till Webbinar tisdag den 31 oktober kl. 12:00-12:30, via zoom. Om Webbinaret: En informativ halvtimma och en introduktion till upplevelsebaserad förändringsledning. Anna Sanderoth Vilkas presenterar verktyget Change Pro Simulation som används på välkända business schools över hela världen som exempelvis Harvard och INSEAD, och presenterar även övriga moduler i vår tvådagars utbildning i förändringsledning. Utbildningen sker initialt dessa datum: 20 och 21 november 2023, och 13 och 14 mars 2024. Båda tillfällena i Göteborg. Vi kan såklart även genomföra företagsspecifika utbildningar på begäran. Varmt välkommen!

Hidden

Nästa steg: Installera en betalningsutökning

För att kunna ta emot betalningar via detta formulär behöver du installera någon av våra betalningsutökningar. Du kan läsa mer om våra olika betalningsutökningar på följande sida (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons). Obs! Ta bort detta tips innan du publicerar formuläret.

Kontaktinformation

Namn(Obligatoriskt)