UTBILDNING

Sälj

Diploma i Säljande Kommunikation

Denna intensiva säljutbildning är skräddarsydd för dig som vill bli bättre på försäljningskommunikation. Oavsett om du är en erfaren företagsledare, en passionerad ute- innesäljare eller en analytisk projektledare, kommer denna utbildning att ta dina färdigheter till nästa nivå.

Förtroendeingivande Kommunikation:

Lär dig att bygga starka relationer med dina kunder. Vi delar hemligheterna bakom att skapa förtroende och engagemang. Förstå hur du kan kommunicera på ett sätt som får kunderna att känna sig sedda och förstådda.

 

Säljutbildning

OM

VÅR SÄLJUTBILDNING

Kort om vår säljutbildning

Denna intensiva säljutbildning är skräddarsydd för dig som vill bli en mästare på försäljningskommunikation. Oavsett om du är en erfaren företagsledare, en passionerad ute- innesäljare eller en analytisk projektledare, kommer denna kurs att ta dina färdigheter till nästa nivå.

Nedan ser du exempel på moment som ingår i utbildningen.

Förtroendeingivande Kommunikation
  • Lär dig att bygga starka relationer med dina kunder. Vi delar hemligheterna bakom att skapa förtroende och engagemang.
  • Förstå hur du kan kommunicera på ett sätt som får kunderna att känna sig sedda och bekräftade.
Sälj Mer än på Pris – Skapa Partnerskap
  • Det handlar inte bara om att sälja produkter eller tjänster. Vi lär dig att skapa partnerskap med dina kunder.
  • Upptäck hur du kan erbjuda mervärde och lösa kundens verkliga problem.
Ta kontrollen och och ha framförhållning
  • Bli den proaktiva säljaren som styr samtalet.
  • Lär dig att förutse kundens behov och agera i förväg. Bli proaktiv.
Strategiskt fokus
  • Förstå din kunds affärsstrategi. Vi visar dig hur du kan anpassa din kommunikation för att stödja deras mål.
  • Lär dig att vara en strategisk partner snarare än bara en leverantör.
Feedback

Vad är feedback, när ska det användas? Vi går igenom en klok modell för hur man ger och tar emot stärkande feedback

Perspektivförändring

Vi kommer att lära oss några enkla verktyg för att ändra perspektiv i syfte att lösa problem och öka kreativitet. Vi kommer även att uppleva hur vi kan använda en tidsaxel för att få nya perspektiv och komma till insikter och handling.

SMART-modellen

Vi presenterar SMART som är en utmärkt målformuleringsmodell som passar för ett stort antal områden.

PERMA-modellen

Vi kommer att nosa på en modell för ökat välbefinnande, och lära oss hur vi kan använda den för att stärka välmåendet för oss själva och andra.

Vår SUMO-metodik

Vår metodik är ett sätt att skapa fokus, engagemang och glädje. Vår SUMO-metodik väver in vikten av att hela tiden tänka i Synergier med utgångspunkt i Uniciteten för varje individ, team och organisation. Utifrån det väljs vilka krafter som ska och kan Mobiliseras för att skapa Optimala resultat utifrån tillgängliga resurser. Allt i en rytm som säkrar det systemiska perspektivet.

 

Historisk, vetenskaplig grund och etik

Genomgående i alla delar av utbildningen kommer vi att hålla det etiska perspektivet högt med både INLPTA:s och ICF:s etiska riktlinjer som ramverk. Grunden för att skapa kreativt tankeväckande processer i samverkan med andra är ICF:s åtta kärnkompetenser för professionell coaching. På samma sätt fungerar NLP:s grundantaganden om människans relation till sig själv och sin omvärld. Allt detta utgör grundpelare i våra utbildningar.

Ledarskapsutbildning

Efter genomförd säljutbildning får du den internationellt erkända certifieringen, Diploma in the art and science of Neuro-Linguistic Programming. Bra att ha på sin CV.

Jag har varit i byggsvängen i hela mitt liv. Nu tar jag över min pappas verksamhet och ville vässa mina kunskaper om hur jag bör kommunicera med mina kunder. Hur jag blir en bättre säljare helt enkelt. Efter utbildningen hade jag en helt annan förståelse för vad som krävs idag. Det räcker inte med att sitta och vänta på att telefonen ska ringa. Istället behöver jag bygga starka relationer över tid och vara proaktiv. Jag rekommenderar denna utbildning i säljande kommunikation starkt.

Claes herbertson

VD ägare, Herbertson Bygg AB

Boka din plats

VAR

Stockholm & Göteborg

 

TIDER

Kl. 08-17
Mobilfri tid för full närvaro.

HUR

Vår utbildning är på 2 + 2 dagar.

UTBILDARE

Anna Sanderoth Vilkas/Madeleine Fiedler Andrén

PRIS

24 500:-

Diploma säljande kommunikation anmälan

Fyll i dina uppgifter nedan och välj stad och datum. Du får ett mail med en bekräftelse och hur du betalar.

Namn(Obligatoriskt)
Billing address / Fakturaadress *(Obligatoriskt)
Choice of education *(Obligatoriskt)
Namnlös(Obligatoriskt)

Våra säljutbildningar är unika och skräddarsydda för att ge dig den bästa möjliga kompetensen. Med rötter i NLP, Neurolingvistisk programmering och det coachande förhållningssättet enligt ICF, erbjuder vi en unik mix av inriktningar. Dessutom använder vi vår egen SUMO-metodik för att skapa verklig förändring.

Genom att bli diplomerad och certifierad hos oss får du en gedigen grund i NLP och möjlighet att fortsätta din certifiering inom området. Vi erbjuder flera nivåer, från Diploma till NLP Communication Master Practitioner. Dina diplom och certifieringar visar tydligt din utbildningsinriktning och omfattning i tid.