FORTSÄTTNINGS

Utbildningar

Ledarskapsutbildning
NLP Practitioner

Fortsättningsutbildningar NLP

När du genomfört en utbildning inom ledarskap eller sälj hos oss har du fått en NLP-Diploma. Vi erbjuder även en fortsättning för dig att utvecklas inom NLP. Nästa steg efter Diploma heter NLP PRACTITIONER och den erbjuder vi i två steg. Därefter kommer NLP MASTER PRACTITIONER. Du behöver inte ha gått Diploman hos oss för att läsa vidare på Sumo Growth Institute. Du kan har gått den hos någon av våra kollegor i branschen.

Läs mer om våra fortsättningsutbildningar inom NLP nedan.

Om våra fortsättningsutbildningar inom NLP

När du genomfört en utbildning inom ledarskap eller sälj hos oss har du fått en NLP-Diploma. Vi erbjuder en fortsättning för dig att utvecklas inom NLP. Nästa steg efter Diploma heter NLP PRACTITIONER och den erbjuder vi i två steg. Därefter kommer NLP MASTER PRACTITIONER. Du behöver inte ha gått Diploman hos oss för att läsa vidare på Sumo Growth Institute. Du kan har gått den hos någon av våra kollegor i branschen.

Läs mer om våra fortsättningsutbildningar inom NLP nedan.

NLP Practitioner steg 1

Utbildningen vänder sig till dig som vill växa inom ditt ledarskap och kommunikation samt vill införliva det i ditt naturliga sätt att vara. Du behöver ha tagit din Diplomautbildning först. Hos oss eller annan kollega i branschen.

Du kommer att få tillgång till verktyg att använda för att hjälpa varje individ att utvecklas och ta större ansvar för helheten.

Vi kommer att arbeta med hur man sätter och följer upp mål för att skapa ett gemensamt momentum och driv. Genom perspektivförflyttningar kommer du att få en ökad förståelse av både dig själv och andra. Du kommer få verktyg för att skapa en känsla av sammanhang, där individer, team och organisationer växer och kommer till sin rätt.

Du kommer även att få:

 • Fördjupade modeller för att leda och fördela arbetet
 • Verktyg för att hantera svåra samtal
 • Insikt kring ledarskapsbubblan och verktyg att ta hål på den.
NLP Practitioner steg 2

Utbildningen är en fortsättningsutbildning och förutsätter att du har gått vår Practitioner steg 1-utbildning. Efter godkänd och genomförd steg 2 utbildning blir du certifierad Communicatione Practitioner in the art and science of NLP genom certifieringsorganet INLPTA.

Du kommer att lära dig kraftfulla verktyg för hur du och andra lever ett eget valt liv. Vi kommer att dyka ännu djupare in i våra medvetna och omedvetna processer och deras påverkan på hur vi tolkar vårt dagliga liv, sätter våra ambitioner och hanterar våra relationer. Både i diploma och practitioner steg 1 talar vi om våra upplevelser, föreställningar, värderingar, beteenden och attityder. Här öppnar vi dörren till att utforska vad som blir möjligt när vi kan förändra våra personliga föreställningar, justera våra värderingar och tydliggöra vår identitet.

Några av de moment vi fokuserar på:

 • ICF och INLPTAs etiska riktlinjer
 • Strategier och att bryta mönster
 • Modellering
 • Dubbeldissociering och Fobi-kuren
 • Grundläggande induktion
 • Visuell mosning och att hantera interna delar

För att bli INLPTA-certifierad Communication Practitioner in the art and science of NLP:

 • Godkänd inlämningsuppgift: Välj en förmåga du vill lära dig och genomför en grundläggande modellering av den.
 • Minst godkänt på ett skriftligt prov
 • Uppvisa ett coachande förhållningssätt mot dig själv, din omvärld och dina kurskamrater, där ICF kärnkompetenser och INLPTA:s grundantaganden genomsyrar ditt sätt att vara.
NLP Business Master Practitioner

Vi kommer att erbjuda denna utbildning först under 2025. Du är välkommen att göra en intresseanmälan redan nu så meddelar vi dig i god tid innan vi kör igång. Du kan kontakta oss här.

Boka din plats nedan

Practitioner 1: Fortsättningutbildning NLP

Fyll i dina uppgifter nedan och välj stad och datum. Du får ett mail med en bekräftelse och hur du betalar.

Namn(Obligatoriskt)
Billing address / Fakturaadress *(Obligatoriskt)
Choice of education *(Obligatoriskt)
Namnlös(Obligatoriskt)

Våra utbildningar är unika och skräddarsydda för att ge dig den bästa möjliga kompetensen. Med rötter i NLP, Neurolingvistisk programmering och det coachande förhållningssättet enligt ICF, erbjuder vi en unik mix av inriktningar. Dessutom använder vi vår egen SUMO-metodik för att skapa verklig förändring.

Genom att bli diplomerad och certifierad hos oss får du en gedigen grund i NLP och möjlighet att fortsätta din certifiering inom området. Vi erbjuder flera nivåer, från Diploma till NLP Communication Master Practitioner. Dina diplom och certifieringar visar tydligt din utbildningsinriktning och omfattning i tid.