Webbinar:

Tips inför sommmaren:

Onsdagen den 21 juni kl. 14.00 – 15.30 via zoom.

Hur kan du göra sommaren till en tid för mental återhämtning och förberedelse inför höstens utmaningar? Det får du reda på i vårt webbinarium den 21 juni kl. 14:00 där vi bjuder på inspirerande insikter och praktiska råd för att boosta din energi och motivation.

Webbinariumet arrangeras av Sumo Growth Institute AB, Sveriges nya utbildningsinstitut inom positiv psykologi, coaching och NLP. Du kommer att få lyssna till ett spännande samtal mellan Mervi Keskitalo, styrelseordförande för Sumo Growth Institute AB, och Anna Sanderoth Vilkas, VD och director of education för Sumo Growth Institute AB. Anna är även Master Certifierad Coach, INLPTA-certifierad NLP Trainer och aktuell med boken Chilla – din guide till framtidens ledarskap. Hon kommer att introducera dig till den mentala tallriksmodellen (mind platter) som är ett kraftfullt verktyg för att balansera din hjärnas behov och skapa optimal prestation. Du kommer också att kunna ställa frågor om coaching och coachande förhållningssätt.

 

Webbinariumet är gratis och öppet för alla som vill utveckla sig själva och sina relationer. Anmäl dig via länken nedan. Vi hoppas att du vill vara med! Du efter anmälan får du ett mail med länk till webbinariet.

Webbinar:

Att vara annorlunda: En ung kvinnas perspektiv från styrelserummen

Tisdagen den 16 maj kl. 14.00 – 15.30 via zoom.

Välkommen att delta kostnadsfritt på webbinarium som utforskar utanförskap och ”att vara annorlunda” utifrån perspektivet ung kvinna med erfarenhet från styrelserum och ledninggrupper. Moderator Mikael Vilkas intervjuar Mervi Keskitalo som har varit, och är, verksam som affärsutvecklare och ordförande samt ledamot i flertalet styrelser genom åren.

Mervi kommer att tala om de utmaningar hon har mött i rollen som ung kvinna i olika bolagsstyrelser och ledningsgrupper och dela med sig av sina bästa tips och trix för hur hon hanterat utmaningarna som följer med uppdragen och att vara den som sticker ut.

Detta webbinarium är lika intressant för män som kvinnor. Det riktar sig till dig som vill få ta del av  ett kvinnligt perspektiv på dessa frågor.

Mervi kommer att generöst dela med sig av sina erfarenheter. I slutet finns tid för frågor från deltagarna.

Vi avslutar med tid för frågor och information om kommande evenemang och utbildningar.

Webbinar:

Den moderne ledaren lyssnar

Torsdagen den 13 april kl. 15.00 – 16.30 via zoom.

Vi har alla varit i samma situation. Redan innan den andre personen börjar tala, börjar våra tankar fladdra runt. Kanske lägger vi pussel för att snabbare förstå vad den andre personen vill, kanske förbereder vi oss mentalt inför nästa möte, eller funderar över hur relevant frågan är just nu. Kanske börjar vi undra om det där mejlet vi väntat på har kommit, och plötsligt har vi börjat fingra på datorn eller mobilen. Vårt fokus på det samtalet som vi just nu är en del av försvinner allt längre bort. Vi är mentalt frånvarande och vår frånvaro får vår medarbetare att tappa tråden.

Under detta Webbinar får vi ta del av några enkla tips för dig som vill göra dina medarbetare och andra bättre, genom att lyssna genuint nyfiket intresserat.

Vi avslutar med tid för frågor och information om kommande evenemang och utbildningar.